Επαγγελματικά μηχανήματα
υψηλής πίεσης

Στο πλαίσιο των προϊόντων μας, στην εταιρεία Παρασκευόπουλος θα βρείτε και πλυστικά μηχανήματα της εταιρείας Nilfisk. Σε εμάς θα βρείτε σύγχρονα και αξιόπιστα πλυστικά μηχανήματα, που διακρίνονται για την απόδοσή τους και στις πλέον δύσκολες συνθήκες καθαρισμού! Σας προσφέρουμε πάντα τις ιδανικές λύσεις, μένοντας προσηλωμένοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Στην εταιρεία Παρασκευόπουλος προσφέρουμε τα εξής προϊόντα Nilfisk:

  • Φορητά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης
  • Φορητά πλυστικά μηχανήματα κρύου νερού υψηλής πίεσης
  • Φορητά πλυστικά μηχανήματα ζεστού νερού υψηλής πίεσης
  • Σταθερά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης
  • Σταθερά πλυστικά μηχανήματα κρύου νερού υψηλής πίεσης
  • Σταθερά πλυστικά μηχανήματα ζεστού νερού υψηλής πίεσης
  • Βενζινοκίνητα/πετρελαιοκίνητα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης

Φορητά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Nilfisk

Τα φορητά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αντίξοες συνθήκες καθαρισμού. Με τα μηχανήματα αυτά να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε χρήση τους -αγροτικές εγκαταστάσεις, αυτοκινητοβιομηχανίες, οικοδομές, βιομηχανίες τροφίμων κ.λπ.

Σταθερά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Nilfisk

Τα σταθερά πλυστικά μηχανήματα -κρύου νερού και ζεστού νερού- προσφέρουν άριστη καθαριότητα και είναι κατάλληλα για τη διατήρηση των επιπέδων υγιεινής σε κουζίνες, εργοστάσια, σφαγεία κ.λπ.

Βενζινοκίνητα/Πετρελαιοκίνητα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Nilfisk

Τα Βενζινοκίνητα/Πετρελαιοκίνητα πλυστικά μηχανήματα παρέχουν μια μοναδική ευελιξία, αφού είναι ανεξάρτητα από την παροχή ρεύματος. Είναι ιδανική επιλογή για αγροτικά και κατασκευαστικά υλικά σε δυσπρόσιτα σημεία. Είναι μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη αντοχή και εξαιρετική πρακτικότητα.

Όλα τα πλυστικά μηχανήματα της εταιρείας Nilfisk είναι ευέλικτα και απόλυτα προσαρμόσιμα στις ανάγκες σας!
Επισκεφθείτε την εταιρεία Παρασκευόπουλος και βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Πλυστικά Μηχανήματα

Πλυστικά Μηχανήματα Husqvarna

Τα πλυστικά Husqvarna σας προσφέρουν την ποιότητα και τους έξυπνους χειρισμούς που περιμένετε. Κάθε μοντέλο είναι βελτιστοποιημένο για μέγιστες επιδόσεις καθαρισμού και σχεδιασμένο για μια τέλεια εμπειρία χρήσης. Έξυπνη λειτουργία περιστροφής, ταχυσύνδεσμοι, ανθεκτικές μεταλλικές αντλίες, ρόδες υψηλής πρόσφυσης και άφθονο μήκος σωλήνων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σας βοηθάνε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Όλα τα πλυστικά Husqvarna έχουν σχεδιαστεί για μέγιστες επιδόσεις και υψηλή ανθεκτικότητα. Έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην εμπειρία του χρήστη με μεγάλα μήκη σωλήνα, ταχυσυνδέσμους και λειτουργίες περιστροφής που αποτρέπουν το μπέρδεμα του σωλήνα. Προσθέστε ευελιξία και επιπλέον καθαριστική δύναμη στο πλυστικό σας, επιλέγοντας ένα από τα πολλά αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για τα πλυστικά Husqvarna.

parallax background

Γεωργικά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών & εξελιγμένης τεχνολογίας, που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας και θα συμβάλουν στην υψηλή παραγωγικότητα των εργασιών σας!

ellinikis paraskevis

Είναι χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε!